2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İşyeri Eğitimine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine!
1 Temmuz 2021 | 13:08

* 21- 22 Eğitim- Öğretim yılı işyeri eğitimine katılacak öğrenci listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

21- 22 Eğitim- Öğretim Yılı İşyeri Eğitimine Katılacak Öğrenci Listesi

* Formu doldurmayan öğrencilerimiz 5 Temmuz Pazartesi gününe kadar etm.isyeri.egitimi@gmail.com adresine mail atmalıdır.

* Kendi isteği ile firma anlaşması yapmak isteyen öğrencilerimiz için süre 12 Temmuz Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır.

* İşyeri eğitimine dair bütün bilgilendirmeler  İşyeri Eğitimi adresinde bulunan Bilgilendirme sunumunda bulunmaktadır. Sorularınız için etm.isyeri.egitimi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

* Firma- kontenjan bilgisi, firma seçimi ve eşelştirme için lütfen duyuruları takip ediniz.

*** Sürecin aksamadan yürütülebilmesi ve bir mağduriyet yaşanmaması için duyuruları takip ederek belirtilen tarihlere uygun hareket etmeniz ve bu konuda azami hassasiyeti göstermeniz önemle rica olunur.