Duyuru
STAJ DUYURUSU - ÖNEMLİ !
22 Haziran 2020 | 11:23

 

Fakültemiz Dekanlığının aldığı karar sonucu yaz stajı işyerlerinde, yüz yüze veya işyeri ile anlaşıldığı takdirde “UZAKTAN” gerçekleştirilecektir. Yoğunlaştırılmış yaz öğretiminde ders almak zorunda olmayanlar 22.06.2020 tarihi itibariyle, yoğunlaştırılmış yaz öğretiminde dersi olanlar 27.07.2020 tarihi itibariyle yaz stajına başlayacaklardır.

İşyeri ayarlandıktan sonra aşağıda belirtilen evrakların doldurulup taranmış ve imzalanmış bir şekilde etmstaj@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir:

1-Form-1 https://tf.gazi.edu.tr/posts/view/title/staj-228710?siteUri=tf   (Sadece Form-1 sayfası alınacak)

2-Form-4  https://tf.gazi.edu.tr/posts/view/title/staj-228710?siteUri=tf   (Sadece Form-4 sayfası alınacak)

3-Müstahaklık Belgesi ( e-devlet üzerinden alınacaktır)

4-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5-Rıza Beyanı (Rıza Beyanı örneği)

 

Yukarıdaki evrakların tamamının staja başlayacağınız tarihten en az 1 hafta öncesine kadar etmstaj@gmail.com adresine gönderilmiş olması gerekmektedir.

  • Diğer formlar ve staj defteri staj tamamlandıktan sonra (imza ve kaşeler eksiksiz bir şekilde) Bölüm Başkanlığına getirilecektir.
  • Yüz yüze veya uzaktan her iki staj türü için de sigorta başlangıcının yapılabilmesi için gerekli evraklar (yukarıda listelenen), bölümümüz tarafından öğrenci işlerine iletilecektir.
  • Sadece stajı yüz yüze tamamlayacak olan öğrenciler rıza beyanı formu imzalayarak bu evraklarla birlikte etmstaj@gmail.com adresine göndermelidir.
  • Staj defteri, fakülte sayfasında sol altta staj yazan bölümdedir. https://tf.gazi.edu.tr/posts/view/title/staj-228710?siteUri=tf

 

Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Staj Komisyonu 

background image