Bölümümüzden Depremzedelere Eğitim Desteği: Lise Sınavlarına Hazırlık ve Yardımcı Ders Kitapları Gönderildi
6 Nisan 2023 | 00:25

Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanlığı ve Araştırma Görevlileri, 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında Adıyaman'da bir köy okuluna eğitim desteği sağladı. Depremler, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde büyük hasarlara ve yıkımlara neden oldu. Bu zor dönemde bölümümüz, eğitime katkıda bulunmak amacıyla Adıyaman'daki öğrencilere Lise sınavlarına hazırlık ve yardımcı ders kitapları gönderdi.

Gazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü, depremin etkilediği bölgelerdeki öğrencilerin sınav başarılarını desteklemeyi amaçlayan bu yardım hareketiyle sosyal sorumluluk bilincine dikkat çekti. Bu sayede depremzedelerin eğitim hayatlarına devam etmeleri ve sınavlara hazırlanmalarına destek verildi.

yardım-1 yardım-1