Fikir Geliştirme Atölyelerinin 3.sü İçin Kayıtlar Başladı!
8 Nisan 2023 | 13:00

Fikir Geliştirme Atölyeleri

Pitching Eğitimi İçin Kaydolmayı Unutmayın!

Gazi Üniversitesi’nin ve Ankara Sanayi Odasının ortaklığında yürütülen, AB tarafından ENHANCER programı kapsamında desteklenen “SuTP Inclusive Entrepreneurship, Product Design and Development Services” başlıklı proje çalışmaları çerçevesinde 08-09 Nisan 2023 tarihlerinde fikir geliştirme atölyesi düzenlenecektir. Atölye süresince, katılımcılara ürünlerini, hizmetlerini veya fikirlerini etkili bir şekilde sunmak için gerekli olan sunum yapma teknikleri, hedef kitleyi tanıma ve pazarlama stratejileri becerilerini kazanmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olacak Pitching eğitimi verilecektir.

Fikir Geliştirme Atölye çalışmaları Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümünde düzenlenecektir.

Atölyeler konuya ilgi duyan her seviye ve meslek grubundan katılımcılara açıktır.

Atölye sonunda Pitching Eğitim Atölyesi katılım sertifikası verilecektir.

Şimdi Kayıt ol!!

ikir Geliştirme Atölyeleri