Tasarım Mühendisliği Topluluğumuzun Başarısı
24 Haziran 2022 | 23:47

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Toplulukları Ödül Töreni”, Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemile Nakış Karamağaralı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kıyak ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Koşar, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Salih Şahin, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin Uygur, Kültür Hizmetleri Müdürü Emine Sözer, topluluk akademik liderleri, öğrenciler ve konuklar katıldı.

Öğrenci Toplulukları Kuruluş ve İşleyiş Yönergesi'ne uygun şekilde yapılan ve bu çerçevede belirlenen kriterler üzerinden gösterilen faaliyetler sonucu Gazi Üniversitesi bünyesinde bulunan 148 topluluk arasında Tasarım Mühendisliği Topluluğumuz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ödüle layık görüldü. 148 topluluk arasında 5. olarak ödül alan Tasarım Mühendisliği Topluluğu yönetim ekibini ve üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Tören resmi-1
background image