Taşkent Fuaye alanında bölüm öğrencilerimizin mezuniyet projeleri sergi ve sunum etkinliği gerçekleştirildi
28 Haziran 2024 | 15:51

Taşkent Fuaye alanında Endüstriyel Tasarım Mühendisliği (ETM) Bölümü öğrencilerimizin mezuniyet projeleri sergi ve sunum etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Musa ATAR, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail ŞAHİN, Bölüm ve Fakültemizin öğretim üyeleri katıldı. Etkinlikte Endüstriyel Tasarım Mühendisliği öğrencileri, yaratıcılıklarını ve mühendislik bilgilerini harmanlayarak ortaya çıkardıkları projeleri sergileme ve sunma fırsatı buldu. Öğrenciler, projelerini ziyaretçilere anlatırken teorik bilgilerini pratik uygulamalarla nasıl pekiştirdiklerini ifade ederek uygulamalı eğitimin önemine vurgu yaptılar.

Öğrencilerimizin yeteneklerini sergileme ve sunma açısından önemli bir fırsat sağlayan bu etkinlik, ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle incelendi ve genç mühendislerin gelecekteki başarıları için iyi dileklerde bulunuldu.

Mezuniyet Projeleri Sergisi-1 Mezuniyet Projeleri Sergisi-1 Mezuniyet Projeleri Sergisi-1