2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti
5 Temmuz 2024 | 10:00

Fakültemizin 2023-2024 Mezuniyet Töreni büyük bir gurur ve coşkuyla gerçekleşti.  Fakültemiz ön bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenimize Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Ali Bozkurt, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Haluk Erdemir, Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Alpay Özer, fakültemiz öğretim üyeleri, sektör temsilcileri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet törenimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğünün gösterisi ile devam etti. Mezuniyet törenimizin açılış konuşmasını yapan dekanımız Prof. Dr. Musa ATAR, Ülkemizin en saygın fakültelerinden birisi olan Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin 15. kuruluş yılında 11. Mezuniyet töreninin gerçekleştiğini ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 743 öğrencinin mezun olmaya hak kazandığını ifade etti. Fakültemizin akademik kadrolarının son derece nitelikli olduğunun ve ülkenin ihtiyacı olan yetenekli uygulama becerisi yüksek mühendisler yetiştirdiği üzerinde duran Dekanımız Prof. Dr. Musa Atar, mezuniyet törenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Mezuniyet törenimizde konuşan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ramazan Bayındır, eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlarımızı ve bu başarılarındaki rolü inkâr edilemez anne ve babalarını tebrik etti. Konuşmasının sonunda genç mühendislerimize başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından Fakültemizde derece giren öğrencilerimize Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Ali Bozkurt, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Haluk Erdemir tarafından plaket ve ödül takdimi yapıldı. Fakülte birincimiz Hüseyin Kalyon’ un konuşmasının ardından mezuniyet törenimiz Fakültemiz Mühendislik Programlarını derece ile bitiren ve mezun olan öğrencilere belge ve ödül takdimi ile devam etti.

Büyük bir coşkuyla kutlanan mezuniyet törenimiz öğrencilerimizin mühendislik yemini etmesi ve kep atması ile sona erdi. Mezuniyet törenimiz sonrası Ankara Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrası katılımcılarımıza konser düzenledi.

Mezuniyet Töreni-1 Mezuniyet Töreni-1
background image