“SuTP Inclusive Entrepreneurship, Product Design & Development Services” Enhancer Projesinin Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Temmuz 2024 | 15:00

Bölüm başkanımız Prof. Dr. İsmail Şahin'in koordinatörü olduğu Enhancer projesinin kapanış toplantısı 12 Temmuz Cuma günü büyük bir başarıyla gerçekleşti. Kapanış toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Orhan Kaplan ve Doç. Dr. Mustafa Bahadır Özdemir, ICMPD Türkiye Temsilciliği yetkilileri, proje ortağı Ankara Sanayi Odası'nın değerli temsilcileri, fakültemizin Bölüm başkanları, kıymetli öğretim üyelerimiz ve değerli öğrencilerimiz katıldı.

Enhancer Proje Kapanış Toplantısı-1 Enhancer Proje Kapanış Toplantısı-1 Enhancer Proje Kapanış Toplantısı-1 Enhancer Proje Kapanış Toplantısı-1