2 Ekim 2024 | 11:43

Sanal ve Artırılmış Gerçeklik İşlerinde İstihdam Projesi (FoW) Kapanış Konferansı Yoğun Katılım ile Gerçekleştirildi.

Gazi Üniversitesi tarafından FoW hibe programı kapsamında yürütülen "Employment at Virtual and Augmented Reality Jobs" projesi kapanış konferansı gerçekleştirildi. Konferansa Çalışma Genel Müdürü Sn. Dr. Mehmet BAŞ, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ersoy GÜNAY, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Akademisyenler Birliği Derneği Genel Başkanı ve bölüm başkanımız Sn. Prof. Dr. İsmail Şahin, Fakültemiz dekan yardımcıları ve bölüm başkanları, Üniversitemiz öğretim üyeleri, projemizin mezunları, paydaşlar ve çok sayıda misafir katıldı. Açılış konuşmalarının ardından proje koordinatörü Sn. Doç. Dr. Murat Dörterler tarafından proje çıktılarının sunumu gerçekleştirildi. Katılımcılar konferans sonrasında üniversitemizde kurulan iş fuarını ziyaret ederek iş, staj ve burs programlarına başvurularını gerçekleştirdiler.