Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Radius dergisinin ilk sayısı yayımlandı. Bölümümüzde bir ilk olma özelliği taşıyan bu öğrenci girişimi, yoğun bir hazırlık sürecinin ardından dijital ortamda okuyucularla buluştu.
Tamamen öğrencilerin emeğiyle hazırlanan dergide yazılar, röportajlar, çizimler ve tasarım içerikleri yer almaktadır. İçerik üretiminden sayfa tasarımına kadar tüm süreç öğrenciler tarafından yürütülmüş olup dergi, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve ekip çalışması kültürünü yansıtan önemli bir çalışma olmuştur.
Öğrencilerimizin bu değerli girişiminin bölümümüzdeki üretim ve paylaşım kültürünü daha da güçlendireceğine inanıyor, emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
Derginin ilk sayısına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
https://www.etmradius.net/
Tasarım Mühendisliği Öğrencilerinden Yeni Bir Ses: Radius Dergisinin İlk Sayısı Yayımlandı
Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Projeleri Poster Sergisi
Fikri Mülkiyet Hakları Eğitimi
Öğrencimiz Mert Dilekmen’in Büyük Başarısı
Bölüm Öğrencimizden Ar-Ge Teşvik Ödülü Başarısı
Endüstriyel Tasarım Mühendisliği’nde Yeni Öğrencilere Oryantasyon
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.